Sobre nosaltres

Residència per a les arts i la creativitat

_Hannacc és una residència i centre creatiu en una masia al cor del Penedès, terra de vinyes i oliveres, a 45 minuts de Barcelona. Obrim les nostres instal·lacions a creadors de tot el món que treballin en qualsevol disciplina artística: arts visuals, nous mitjans, so i música, arts escèniques, disseny, arquitectura, literatura, investigació, filosofia, teoria de l’art, projectes curatorials, antropologia o d’altres projectes creatius.

Som una organització sense ànim de lucre que centrem els nostres esforços en la dinamització de l’art, la cultura i la creativitat. Organitzem activitats per difondre l’art i la cultura local, apropar-los a nous públics, promovent l’intercanvi cultural i oferint el desenvolupament creatiu a artistes nacionals i internacionals en un entorn adequat per a la producció i la concentració.

El personal de _Hannacc programa per a cada resident una sèrie d’activitats mensuals d’acord a les seves necessitats o preferències específiques, oferint assistència de forma individual, donant la informació necessària i compartint l’experiència amb els residents per tal de donar-los noves oportunitats que poden culminar en una exposició, en estudis oberts o en una presentació pública. El nostre centre consta d’un espai d’habitatge i de convivència, un ampli estudi de treball i un jardí per poder fer activitats a l’aire lliure.