Sobre nosaltres

Residència per a les arts i la creativitat

_Hannacc és un centre creatiu que promou l’intercanvi cultural i ofereix oportunitats als artistes nacionals i internacionals per desenvolupar el seu treball en un entorn favorable per a la producció i la concentració.

Som una organització sense ànim de lucre que pretén estimular l’art, la cultura i la creativitat proporcionant habitatge i espai de treball per a artistes de tot el món que treballen en qualsevol disciplina.

Des de _Hannacc organitzem activitats per difondre l’art i la cultura locals, promocionant la participació, organitzant estudis oberts, presentacions públiques i exposicions per apropar l’art a nous públics.

Oferim espai per treballar tranquil·lament, compartint experiències amb altres professionals, estudis oberts, esdeveniments o exposicions al final de cada període de residència o fins i tot una presentació en solitari o col·laboracions a les nostres galeries associades.

_Hannacc també vol ajudar als residents sobre qüestions com on trobar els materials o eines necessàries, com moure’s per la zona, llocs interessants per veure o planificar visites, assistir a inauguracions, museus, etc. És un entorn ideal per a la creació i amb connexió fàcil amb la ciutat creativa de Barcelona, al mar Mediterrani i a altres ciutats com Tarragona o Sitges.